KIES VOOR VEILIGHEID

Je zult nooit concessies doen aan de veiligheid van je baby. Dus doen wij dat ook niet!

Als gevolg van de groeiende belangstelling voor functionele slaapproducten, zoals babyhangmatten, zien we dat steeds meer merken goedkope kant-en-klare producten verkopen die helaas de veiligheid in gevaar brengen.

De realiteit is dat de productie van veilige kwaliteitsproducten duur is. Daarom gaan kwaliteit, veiligheid en een lage prijs niet samen.

WIJ ZORGEN

Moonboon is het enige bedrijf in de handel dat volledig GOTS-gecertificeerd is, de hoogste standaard in biologische en duurzame textielproductie.

STILLE MOTOR MET APP

Ontdek een vrijwel stille motor, waardoor het hele gezin beter slaapt. Het zacht op en neer gaan is niet alleen vrijwel onhoorbaar, het brengt ook rustgevende stilte in huis.

VEILIG EN STABIEL

De Moonboon Standaard is gecertificeerd volgens de hoogste Europese veiligheidsnorm EN-1130:2019, wat betekent dat hij niet kan omvallen.

ALS HET NIET VEILIG IS, VERKOPEN WE HET NIET

Vanaf het begin is Moonboon vastbesloten om te investeren in kwaliteitsmaterialen en veiligheid. Daarom hebben we Deense ingenieurs in huis voor de ontwikkeling en het toezicht op de productie. De producten worden gedurende de hele productontwikkelingsfase op veiligheid getest door externe veiligheidsadviseurs (onder andere Consumer Lab Denmark). Dit zorgt ervoor dat de producten voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen. Je weet dus zeker dat je baby in goede handen is als je voor Moonboon kiest.

Dit zorgt ervoor dat de producten voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen. Je weet altijd dat je baby in goede handen is als je voor Moonboon kiest.

GEEN BATTERIJEN BOVEN JE BABY

Uit veiligheidsoverwegingen plaatst Moonboon geen batterijen in de wiegmotoren, omdat batterijen in zeldzame gevallen defect kunnen raken en brand kunnen veroorzaken. Daarom vinden wij bij Moonboon dat batterijen niet boven je baby horen.

EXTRA VEILIGHEID

Specially engineered spring with a safety strap to prevent harmful accidents in the case of spring malfunction.

GEEN METAAL-OP-METAAL

Op alle bewegende metalen onderdelen zijn beschermende plastic onderdelen aangebracht als extra voorzorgsmaatregel op Moonboon producten. Moonboon gebruikt ook alleen roestvrij staal van topkwaliteit dat geen splinters kan afgeven.

DE VEILIGSTE KEUZE

De Moonboon-bundels voldoen volledig aan de Europese veiligheidsnorm EN-1130.2019.

WAARSCHUWING:

  • Koop geen ophanghaken of metalen kettingen in de bouwmarkt. Er zijn helaas gevallen bekend waarbij baby's metaalsplinters in hun ogen hebben gekregen, maar nooit van een Moonboon product.
  • Als je besluit onderdelen te kopen van een externe leverancier, let dan op het gebruikte materiaal/metaalkwaliteit en gebruik nooit gecoate producten van welke soort dan ook.