OVER ONS

Moonboon is in 2019 opgericht door Marie, een moeder van twee uit Kopenhagen, samen met haar man Adam. Na de geboorte van haar eerste zoon besefte Marie al snel dat slaap cruciaal was om de moeder te zijn die ze wilde zijn, en ze kreeg er gewoon niet genoeg van. Ze kreeg geen eenduidig antwoord op de vraag hoe ze goed konden slapen en wat voor haar vrienden en familie had gewerkt, werkte gewoon niet voor haar en haar zoon. Dus na talloze slapeloze nachten ging Marie op zoek naar een oplossing die haar zoon zou helpen om beter te slapen en zijn ouders kon ontlasten.

Dit leidde tot de ontwikkeling van Moonboon en de lancering van de eerste Moonboon babyhangmatten met wiegmotor en heel veel heerlijke slaap voor Marie, Adam en hun zoon.

"Mijn missie bij het oprichten van Moonboon is om elk gezin dezelfde kans te geven om de gelukkigste en beste versie van zichzelf te zijn. Meer en beter slapen is de eerste stap in die richting, waardoor ik me beter uitgerust voel en optimaal kan genieten van alle momentjes met mijn zoon. Ik hoop dat onze producten jou ook kunnen helpen!"

Niet alleen een babyhangmat

Maar een gemeenschap

Meer dan een half decennium en +150.000 tevreden ouders later, heeft Moonboon nog steeds hetzelfde doel - baby's en kinderen helpen om meer en beter te slapen en je zo te ondersteunen op je reis als ouder. Daarom is het voor ons essentieel dat al onze producten veilig zijn en ontwikkeld zijn in nauwe samenwerking met experts, maar er ook goed uitzien, met ons kenmerkende Scandinavische design. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we produceren met respect voor het milieu, want alles wat we bij Moonboon doen, doen we uit de grootste liefde voor de allerkleinsten. We hopen dat je die liefde kunt voelen in al onze producten, ontwerpen en artikelen.

VERKOCHT IN +60 LANDEN

Sinds 2019 levert Moonboon producten voor een betere slaap in meer dan 60 landen over de hele wereld - en we zijn nog lang niet klaar.

+55 JAAR ERVARING

Wij vinden het belangrijk dat al onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met experts. Daarom werken we samen met diverse experts uit verschillende landen met samen meer dan 55 jaar ervaring.

+40 PRODUCTEN OM BETER TE SLAPEN

In de loop der jaren is ons assortiment uitgebreid met meer dan 40 verschillende producten om je kind de best mogelijke slaapervaring te bieden.

TE KOOP IN +100 WINKELS

Om je de beste ervaring te bieden, zijn onze producten verkrijgbaar in speciaal geselecteerde winkels, zodat je ze ter plekke kunt bekijken.

ONZE PIJLERS

Veiligheid

De veiligheid van onze producten is vanaf dag 1 onze topprioriteit. Daarom ontwerpen, ontwikkelen en testen we ze in Denemarken samen met slaapexperts en ingenieurs. We testen rigoureus en zorgen ervoor dat we voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. We zijn ook erg trots op ons GOTS-keurmerk, dat niet alleen staat voor het gebruik van biologische materialen, maar ook voor onze verantwoorde productiepraktijken.

Expertise

Omdat we zelf ouders zijn, begrijpen we het belang van kwalitatieve producten voor onze kinderen. Daarom investeren we veel tijd in onderzoek en werken we samen met gerenommeerde experts, zoals kinderslaap-adviseurs, verloskundigen, ingenieurs, kinderartsen en nog veel meer om de hoogste kwaliteit van elk Moonboon product te garanderen.

Respect voor het milieu

Zorg voor het milieu staat bij ons hoog in het vaandel. Onze producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals 100% biologisch katoen in al onze textielproducten, zoals onze babyhangmatten. Als GOTS gecertificeerd bedrijf zetten we ons in voor ethische praktijken en gebruiken we natuurlijke materialen van hoge kwaliteit die van begin tot eind op verantwoorde wijze zijn geproduceerd.

Scandinavisch design

Onze visie voor al onze producten is dat ze de belangrijkste kenmerken van Scandinavisch design belichamen - een minimalistische esthetiek, design dat de functie volgt, eerlijkheid in ambacht en aandacht voor detail. Het is deze esthetiek die de Moonboon-producten definieert. We vertalen deze visie in prachtige, tijdloze producten die worden gekenmerkt door een connectie met de natuur.

WIL JIJ BIJ ONS AAN DE SLAG?

Het is onze droom om baby's en kinderen te helpen om meer en beter te slapen en we zijn altijd op zoek naar slimme en ambitieuze collega’s om ons te vergezellen op onze reis!

NU SOLLICITEREN