RETOUREN & CLAIMS

RETOUREN

Als je een product hebt gekocht die je niet wilt houden, dan heb je het recht deze binnen 14 dagen terug te sturen vanaf de dag dat je je Moonboon producten ontvangen hebt. Als je één of meerdere producten wil retourneren, moet je je terugzending registreren via ons online retourportaal.

Retourneren kost 15 euro, het bedrag wordt van je terugbetaling afgehaald. Wanneer je je terugzending hebt aangemaakt, keuren we deze binnen 1-2 werkdagen goed, waarna je een label ontvangt.

Registreer je terugzending hier:

RETOURPORTAAL

Wanneer je een item terugstuurt, ben je er zelf verantwoordelijk voor dat het product goed is ingepakt. Je draagt zelf het risico voor het pakketje totdat deze door Moonboon is ontvangen.

Houd daarom het ontvangstbewijs en het track en trace nummer. Moonboon accepteert geen pakketjes waar voor betaald moet worden bij ontvangst (rembours).

CLAIM

Als er iets met je product is gebeurd waardoor je een claim moet indienen, dan helpen we je graag.

Als je claim betrekking heeft op iets in je opzet, stuur dan een e-mail naar onze klantenservice hello@moonboon.be, met een beschrijving van het probleem, een bestelnummer (of aankoopbewijs als je niet de oorspronkelijke koper bent) en de gegevens van de motor (het serienummer dat onderaan staat). Je bent altijd van harte welkom om op weekdagen tussen 9.11 en 13.00 uur te bellen op +31 85 301 6860.

Heb je een klacht over één van onze andere producten, dan kun je via deze link een verzoek indienen.